Botë

Ikea në Francë gjobitet me 1 milion euro për përgjim të stafit

Foto: AP
 

Një gjykatë në Francë ka urdhëruar Ikean që të paguajë gjobë prej 1 milion euro, pasi rrjeti suedez i mobilieve është shpallur fajtorë për përgjim të stafit në Francë, raporton BBC.

Ish-shefi ekzekutiv i Ikea Francë, Jean-Louis Baillot, ka marrë burgim me kusht prej dy vjet dhe gjobë 50 mijë euro.