Botë

Protesta të dhunshme në Francë, një person lëndon rëndë krahun

 

Një person ka lënduar rëndë krahun në protestat e dhunshme në Francë. Përleshje pati mes anëtarëve të një partie dhe policisë, ku këta të fundit tentuan të parandalonin një festë të paligjshme të zhvillohej në veriperëndim.

Rreth 1.500 njerëz kundërshtuan masat anti-COVID, që mohojnë organizimet e ahengjeve në mbrëmje. Afro 400 policë tentuan t’i shpërndanin protestuesit e revoltuar, shkruan Euronews.