Botë

Brazili arrin 500.000 vdekje nga COVID-19 mes situatës “kritike”

 

Numri i vdekjeve në lidhje me COVID-19 ka kaluar 500.000 në Brazil, e dyta më e lartë në botë, pasi ekspertët thonë se shpërthimi mund të përkeqësohet mes vaksinimit të ngadaltë dhe fillimit të dimrit.

Virusi vazhdon të përhapet ndërsa presidenti Jair Bolsonaro refuzon të mbështesë masa si distancimi social.