Botë

Diplomatët takohen në Vjenë për bisedime bërthamore me Iranin

FOTO: AP
 

Bisedimet e mëtejshme midis Iranit dhe fuqive globale ishin planifikuar për të dielën në përpjekje për të negociuar dhe rivendosur një marrëveshje historike të vitit 2015 për të përmbajtur zhvillimin bërthamor iranian që u braktis më vonë nga administrata Trump.

Diplomatë të lartë nga Kina, Gjermania, Franca, Rusia dhe Britania do të takohen sot në një hotel në kryeqytetin austriak.