Botë

8 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

 

Instituti i Shëndetit Publik në Maqedoni të Veriut ka njoftuar se gjatë 24 orët e fundit janë kryer 3,265 teste prej të cilave vetëm 8 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Sipas njoftimit, rastet e reja me Covid-19 janë në: Shkup-3, Strumicë-2, Kumanovë-1, Veles-1 dhe Kërçovë-1.