Botë

Abazoviq: Beogradi ta ketë të qartë se Mali i Zi është shtet i pavarur

 

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazovuq ka thënë se të gjithë, sidomos Beogradi, duhet ta kenë të qartë se Mali i Zi është shtet i pavarur dhe vendos vet për fatin e tij.

“Duhet të jetë e qartë për të gjithë, posaçërisht për zyrtarët nga Beogradi që janë marrë shumë me Malin e Zi kohëve të fundit, se ky është një shtet i pavarur që vendos për fatin e vet dhe nuk pajtohet me poshtërime” ka thënë Abazoviq.