Botë

Trumpi e shqyrtonte bartjen e amerikanëve me COVID-19 në Guantanamo

Ish-presidenti Donald Trump e kishte shqyrtuar mundësinë që t’i dërgonte shtetasit amerikanë të infektuar me koronavirus në kampin e burgimit Guantanamo në Kubë, ka zbardhur të martën një libër i ri.

 

Ish-presidenti amerikan, sipas librit të gazetarëve Yasmeen Abutaleb dhe Damian Paletta, kishte pyetur pjesëtarët e stafit të tij nëse kampi i burgimit do të mund të shfrytëzohej për strehimin e amerikanëve të infektuar me koronavirus

Ish-presidenti Donald Trump e kishte shqyrtuar mundësinë që t’i dërgonte shtetasit amerikanë të infektuar me koronavirus në kampin e burgimit Guantanamo në Kubë, ka zbardhur të martën një libër i ri.

“A nuk e kemi një ishull që e posedojmë?”, kishte pyetur Trumpi stafin e tij në Dhomën e Krizave, gjatë shkurtit të 2020-s, ka treguar libri i shkruar nga reporterët e së përditshmes “Washington Post”. “Si thoni për Guantanamon?”.