Botë

Bideni zotohet të zvogëlojë dhunën me armë

 

Presidenti Joe Biden u zotua të zvogëlojë dhunën me armë ndërsa paralajmëroi vendin për një rritje të rrezikshme numrit të vrasjeve gjatë sezonit të verës.

“Kemi vënë në shënjestër aktorët që kryejnë vepra të rrezikshme në komunitetet tona dhe vendin tonë”, tha presidenti Biden gjatë një fjalimi në Shtëpinë e Bardhë, ndërsa shpalosi një program gjithpërfshirës të qeverisë.