Botë

Demokratët hetojnë ish-zyrtarët e Trumpit rreth përgjimit të kundërshtarëve

 

Zyrtarët më të lartë demokratë në Dhomën e Përfaqësuesve janë duke kryer hetime për të përcaktuar nëse Departamenti i Drejtësisë, në kohën e Donald Trumpit, kishte ndërmarrë operacione sekrete dhe të paligjshme për përgjimin e armiqve politikë të ish-presidentit.

Një burim i afërt me hetimet ka bërë të ditur për mediat ndërkombëtare se në cak janë ndërhyrjet e zbardhura më herët rreth rrjedhjes së informatave të klasifikuara.