Botë

Australia e shqetësuar me rritjen e rasteve me variantin Delta të koronavirusit

Sydney - COVID-19
Foto: AP
 

Në Australi ka filluar të rritet numri i rasteve me COVID dhe fajtor për këtë po shihet varianti Delta që së pari është zbuluar në Indi.

Në Sydney janë regjistruar 128 raste të reja, ndërsa një numër i infeksioneve janë regjistruar edhe në Territorin Verior, Queensland dhe Western Australia.