Botë

Burgoset grupi kriminal në Paris që plaçkiste shtëpitë e personave të famshëm

Thiago Silva ishte një nga personat që u shënjestrua nga grupi kriminel
 

Një grup i hajdutëve është burgosur pasi kanë vjedhur gjëra të vlefshme nga shtëpitë e personave të famshëm në Francë, raporton BBC.

Shtatë burra dhe një grua janë akuzuar se kanë shënjestruar persona të profilit të lartë në Paris, përfshirë futbollistin Thiago Silva në vitin 2018 dhe 2019.