Botë

Turqia liron masat

Foto: AP
 

Turqia ka marrë vendim që t’i heq masat kufizuese për numrin e lejuar të klientëve në kafiteri dhe lokale, përfshirë kinematë dhe teatrot. Megjithatë, maska në hapësira publike do të vazhdojë të mbahet, bazuar në rregullat e caktuara vitin e kaluar, përfshirë rregullat e higjienës dhe distancën shoqërore.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, koncertet dhe dasmat do të mbahen normalisht.