Botë

Izraeli kryen sulme ajrore në Gaza

 

Avionët luftarakë të Izraelit kryen sulme ajrore ndaj dy pozicioneve që i përkasin Brigadave Izz ad-Din Al-Qassam, krahut ushtarak të Hamasit në Gaza.

Avionët luftarakë goditën dy pozicione të Brigadave Izz ad-Din Al-Qassam prej të cilave njëra në jug të Gazës dhe tjetra në veri.