Botë

Izraeli raporton rënie të efikasitetit të vaksinës “Pfizer”

 

Izraeli ka raportuar të hënën rënie të efikasitetit të vaksinës “Pfizer/BioNTech” kundër COVID-19, për ta parandaluar sëmundjen infektive dhe simptomatike, por ka thënë se mbetet shumë efektive në parandalim të sëmundjes së rëndë nga infeksioni.

Kjo ka rastisur me shpërndarjen e variantit Delta dhe përfundimit të masës së distancës sociale në Izrael.