Botë

Talibanët marrin nën kontroll vendkalimin kufitar kyç me Iranin

 

Talibanët kanë marrë nën kontroll një vendkalim të madh kufitar midis Afganistanit dhe Iranit, thonë zyrtarët afganë.

Disa pamje të publikuara kanë treguar sesi forcat e talibanëve e heqin flamurin afgan nga çatia e zyrës doganore kufitare.