Botë

Kundërshtarët kritikojnë fjalimet “e çuditshme” të presidentit amerikan

 

Presidenti amerikan, Joe Biden, u ndal gjatë rrugës në Viskonsin për t’ua shpalosur qytetarëve projektet për riparimin e rrugëve dhe urave. Mbrojti edhe planet për t’i mbështetur të gjithë prindërit që kanë fëmijë të mitur.

Por ajo që ra më fort në sy ishte sjellja e shefit të Shtëpisë së Bardhë. Mblodhi krahët dhe u mbështet për foltore, duke ulur ndjeshëm zërin. Dhe kritikët e tij e kanë konsideruar këtë formë të paraqitjes si pëshpëritje. Ishte vetëm hera e fundit që Bideni flet me ton kaq të ulët.