Botë

Bideni i cilëson si “thirrje për liri” protestat në Kubë

Foto: AP
 

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden i ka cilësuar protestat në Kubë si "thirrje me zë të lartë për liri".

Në një deklaratë, Bideni dha mbështetje për kubanët që kanë zbritur nëpër rrugë për të protestuar kundër çmimeve të larta dhe mungesën ushqimore në pandeminë e koronavirusit të ri (COVID-19) në Kubë.