Botë

Mbi 60 të vdekur në Gjermani e Belgjikë si pasojë e vërshimeve

Foto: AP
 

Më shumë se 60 persona kanë vdekur ndërkohë që dhjetëra të tjerë janë zhdukur të enjten si pasojë e vërshimeve që kanë prekur Gjermaninë dhe Belgjikën.

Një stuhi ka goditur ditëve të fundit disa pjesë të Evropës perëndimore duke bërë lumenjtë që të dalin nga shtretërit e tyre, gjë që ka shkaktuar vërshime të mëdha gjatë natës pasi toka nuk mund të përpinte më ujë.