Botë

Gjendet avioni i zhdukur rus

FOTO: Ilustrim
 

Është gjetur avioni i vogël që u zhduk sot në Rusi, me të gjithë pasagjerët dhe anëtarët e ekuipazhit të gjallë, ka thënë Ministria e Emergjencës së vendit.

Sipas të dhënave të azhurnuara, 19 persona, përfshirë dy fëmijë dhe katër anëtarë të ekuipazhit, ishin në bord kur avioni AN-28 bëri një ulje të vështirë në një pyll të dendur në Siberi.