Botë

Dy persona vdesin në një helikopter që u rrëzua në Ukrainë

Foto: Ilustrim
 

Një helikopter është rrëzuar në Ukrainë, duke lënë të vdekur të dy personat që ishin në të, njoftuan zyrtarët.

Helikopteri u përplas dhe u kaplua nga zjarri. Ai drejtohej nga një kompani private që ofron spërkatje ajrore të kimikateve bujqësore.