Botë

Çifti australian dënohet me burgim për skllavërimin e një gruaje

Foto: AAP
 

Një grua që nuk ka shfaqur pendim apo keqardhje për mbajtjen e një gruaje tjetër si skllave për tetë vjet në Melbourne, është dënuar me aq vite burgim.

Kumuthini Kannan u pa si më fajtore moralisht se bashkëshorti i saj, Kandasamy Kannan, i cili në gjykatë u përshkruar si i ndjeshëm ndaj dominimit nga gruaja e tij dhe për karakter të dobët.