Botë

2/3 e indianëve u infektuan me COVID-19, sipas një studimi

 

Rreth 67 për qind e popullatës së Indisë mbi moshën 6-vjeç i janë ekspozuar COVID-19, sipas të dhënave të fundit vendore.

Këshilli indian i Studimeve Mjekësore ka anketuar 38,227 persona rreth vendit në qershor dhe korrik dhe ka gjetur se dy nga tre prej tyre kanë antitrupa.