Botë

Hetuesit rusë shkatërrojnë bandën e policëve të korruptuar, gjetën një banjë prej ari

 

Një banjë e shkëlqyer dhe lukse të tjera u gjetën në një pallat pasi u kontrollua nga hetuesit rusë, të cilët thonë se shkatërruan një bandë policie të korruptuar.

Faqja e Komitetit Hetues (SK) ka treguar një video që tregon pjesën e brendshme ekstravagante në një pallat të madh, midis shumë pronave të bastisura.