Botë

Indoneziani i prekur me COVID-19 vishet si grua për të udhëtuar me aeroplan

Foto: AP
 

Një indonezian i infektuar me koronavirus ka ndërmarrë një fluturim i maskuar si gruaja e tij, i veshur me burka që ia mbuloi fytyrën dhe mbajti dokument të rremë identifikues si dhe një rezultat negativ të testit PCR.

Por maskimi nuk zgjati shumë.