Botë

Kina sanksionon zyrtarë amerikanë

 

Kina po vendos sanksione ndaj disa individëve dhe organizatave amerikane si kundërpërgjigje ndaj sanksioneve të fundit të SHBA-së ndaj zyrtarëve kinezë në Hong Kong.

Ata që janë në shënjestër përfshijnë ish-sekretarin e Tregtisë të SHBA-së, Wilbur Ross.