Botë

Protestohet kundër mbylljes në Australi, arrestohen dhjetëra persona

Foto: AP
 

Protesta të shumta po zhvillohen në qytetet e Australisë kundër masave të imponuara për të ndaluar përhapjen e rasteve të reja me COVID-19.

Mijëra njerëz kanë dalë rrugëve të Sydneyt derisa protesta më të vogla janë zhvilluar në Melbourne dhe Brisbane.