Botë

Edhe në Itali protestohet kundër kufizimeve për njerëzit e pavaksinuar

FOTO: AP
 

Mijëra njerëz protestuan në të gjithë Italinë kundër kufizimeve për njerëzit e pavaksinuar ndërsa Roma përpiqet të ngadalësojë rritjen e infeksioneve me COVID-19.

"Liri!" dhe "Poshtë diktatura!" brohorisnin protestuesit që tundnin flamurin italian nga Napoli në jug në Torino në veri.