Botë

Vdiq vrasësi serik, Rodney Alcala

Foto: AP
 

Ka vdekur një person në Kaliforni i cili ishte dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e një vajzë 12-vjeçareje dhe katër grave të tjera.

Vrasësi serik i quajtur Rodney Alcala, ka vdekur në moshën 77-vjeçare në një spital afër burgut në Kaliforni, në orët e hershme të së shtunës.