Botë

Reputacioni i Vuçiqit mbrohet me firma false dhe me ato të yjve të estradës turbo-folk

 

Në Serbi ka nisur një peticion me synim për të “mbrojtur reputacionin e Vuçiqit”, por ai më shumë po e dëmton sesa po e mbron.

Pas deklaratave të udhëheqësit të një grupi kriminal Velko Belivuk, i cili ka rënë në duart e drejtësisë dhe tha se në të shkuarën ka takuar edhe Vuçiqin, nisi peticioni. Ky grup kriminal akuzohet për një sërë vrasjesh, e për disa prej tyre, pushteti në Serbi ka nxjerr foto e video në mediat që i kontrollon.