Botë

Zjarret rrezikojnë shtëpitë në veri të Athinës

Foto: AP
 

Zjarret që kanë shpërthyer në veri të Athinës kanë kapluar zonat malore të martën, duke i dëmtuar rëndë të paktë dhjetëra shtëpi dhe duke i djegur veturat para së të vihen nën kontroll nga ekipet e zjarrfikësve.

Flakët kanë nxitur autoritetet që t’i evakuojnë shtëpitë përreth rajonit të Stamatas, derisa re të dendura tymi kanë vështirësuar dukshmërinë në disa pjesë të kryeqytetit grek.