Botë

MEE: Kryeministri i Tunizisë u rrah për të dhënë dorëheqje

 

Kryeministri i Tunizisë, Hichem Mechichi, i cili u shkarkua nga detyra e tij, u rrah për të dhënë dorëheqjen përpara përpjekjes për grusht-shtet më 25 korrik, shkroi gazeta Middle East Eye (MEE).

Sipas gazetës me qendër në Britani, një burim pranë Mechichit ka folur për atë që ka ndodhur në Pallatin e Kartagjenës para vendimit të presidentit Kais Saied për të shkarkuar kryeministrin dhe ngrirë të gjitha kompetencat e parlamentit.