Botë

Britania dhe SHBA-ja fajësojnë Iranin për sulmin vdekjeprurës të anijes

 

Britania e Madhe dhe SHBA-ja besojnë se Irani qëndron prapa një sulmi me cisternë që vrau dy persona dhe janë zotuar të përgjigjen, duke e quajtur atë një shkelje të ligjit ndërkombëtar.

Anija MV Mercer, e operuar nga një firmë në pronësi të Izraelit, u sulmua jashtë Omanit të enjten.