Botë

Britania e Madhe rihapet për evropianët dhe amerikanët e vaksinuar

Foto: AP
 

Shumë udhëtarë nga mbarë Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë aterruar në Mbretërinë e Bashkuar, pa pasur nevojë të karantinohen pas mbërritjes në shtetin ishullor.

Ndryshimi, që ka nisur të zbatohet prej të hënës në mëngjes, prek të gjithë ata që vijnë nga vendet që janë në listën e gjelbër të Britanisë së Madhe, përjashtuar Francën.