Botë

Rrjeti i rrejshëm po e shtyn propagandën pro-Kinë

Foto: BBC
 

Një rrjet prej më tepër se 350 profile të rrejshme në mediat sociale po shtyn propagandën pro-Kinë dhe po tenton të diskreditojë ata që Qeveria e Kinës i sheh si kundërshtarë, thuhet në një studim.

Synimi është të delegjtimohet Perëndimi dhe të rritet ndikimi i Kinës dhe imazhe në sferën ndërkombëtare, thuhet në raportin e CIR-it.