Botë

Gjermania, Franca dhe SHBA-ja kundër OBSH-së, vazhdojnë me dozat e treta

 

Gjermania, Franca dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë bërë të ditur se do ta vazhdojnë administrimin e dozës së tretë përforcuese të vaksinave kundër COVID-19 nga shtatori, duke e shpërfillur thirrjen e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për moratorium në këtë proces.

Presidenti, Emmanuel Macron, ka thënë se Franca do ta vazhdojë administrimin e dozës së tretë mes të moshuarve dhe më të rrezikuarve nga sëmundja. Ministria gjermane e Shëndetësisë gjithashtu është zotuar për vazhdimin e procesit.