Botë

Një qytezë shkatërrohet nga zjarri në Kaliforni

 

Zjarri pyjor i cili ka vazhduar për rreth tri javë në shtetin amerikan të Kalifornisë, e ka shndërruar në hi një qytezë historike.

Sipas Departamentit të Pyjeve dhe Mbrojtjes nga Zjarri në Kaliforni, shtëpitë dhe bizneset në qytezën historike Greenville u shkatërruan plotësisht nga zjarri, i cili thuhet se është më i madhi në historinë e shtetit.