Botë

8-vjeçari në Pakistan lirohet nga akuzat për blasfemi

Foto: AP/ Arkiv
 

Policia në Pakistan e ka liruar nga akuzat për blasfemi 8-vjeçarin, pas presionit të qeverisë dhe mediave për arrestimin e tij.

Djaloshi, më i riu në Pakistan që është akuzuar për krim, akuzohej se qëllimisht ka urinuar mbi një qilim në bibliotekën e një medreseje, ku mbahen libra fetarë, në korrik.