Botë

Gjashtë të vdekur nga përmbytjet dhe rrëshqitjet e dheut në Turqi

 

Së paku gjashtë persona kanë mbetur të vdekur dhe një tjetër konsiderohet i pagjetur si pasojë e përmbytjeve të fuqishme dhe rrëshqitjeve të dheut që kanë goditur veriun, pas stuhisë së zjarreve në Turqi.

Përmbytjet e shkaktuara nga të reshurat e vazhdueshme të shiut kanë shkatërruar krahinat buzë brigjeve të Detit të Zi.