Botë

Trump i bën thirrje Bidenit të japë dorëheqje pas asaj që ndodhi në Afganistan

 

Ish-presidenti i SHBA-së, Donald Trump përmes një deklarate për ndjekësit e tij, i ka bërë thirrje presidentit Joe Biden “të japë dorëheqje i turpëruar” për shkak të marrjes së kontrollit të Afganistanit nga talenabnët, pas tërheqjes së trupave amerikane.

“është koha që Joe Biden të jap dorëheqje i turpëruar për atë që ka lejuar t’i ndodhë Afganistanit, bashkë edhe me rritjen e jashtëzakonshme të të infektuarve me COVID-19, katastrofën e kufirit, shkatërrimin e pavarësisë energjetike dhe ekonominë e përgjysmuar”, ka thënë ai.