Botë

Burri që vrau Robert F Kennedyn fiton lirimin me kusht

 

Burri që vrau Robert F Kennedyn u lirua me kusht pasi dy djemtë e ish-prokurorit të përgjithshëm dhe senatorit folën në favor të lirimit dhe prokurorët nuk pranuan të argumentojnë se ai duhet të mbahet pas hekurave.

Vendimi ishte një fitore e madhe për Sirhan Sirhan, 77 vjeç, megjithëse nuk siguroi lirimin e tij.