Botë

Qytetarët në Bruksel mund të marrin një dozë të vaksinës anti-COVID në supermarkete

Foto: AP
 

Konsumatorët mund të marrin vaksinën “Johnson& Johnson” në supermarketet “Carrefour” në Bruksel. Vaksina është falas dhe nuk është e nevojshme të rezervosh një takim.

“Nuk ka rëndësi se ku e bën vaksinën, qoftë në spital apo në supermarke, pasi është e njëjta cilësi”, thotë Rasmane, një 34-vjeçare banore në Wallonia.