Botë

Vaksina Pfizer së shpejti mund të përdoret tek fëmijët 5-11 vjeç

Foto: AP
 

Pfizer dhe BioNTech së shpejti pritet të kërkojnë aprovimin që vaksina e tyre anti-COVID të përdoret tek fëmijët e moshave 5-11 vjet.

Özlem Türeci, mjeke kryesore në BioNTech ka thënë për gazetën gjermane “Der Spiegel” se kompanitë së shpejti do të paraqesin rezultatet nga studimi i tyre tek fëmijët nën moshën 12 vjeç dhe do të kërkojnë që vaksina e tyre të aprovohet për përdorim emergjent.