Botë

COVID-19: Më tepër se 300 mijë persona në Britani dyshohet se thyen rregullat e karantinës

Foto: Getty Images
 

Afro një e treta e personave që kanë ardhur në Angli dhe Irlandë të Veriut, ndërsa varianti Delta ka nisur të përhapet, dyshohet se kanë thyer rregullat e karantinës.

Më tepër se 300 mijë raste i janë dërguar hetuesve mes marsit dhe majit, sipas shifrave të siguruara nga BBC.