Botë

Së paku nëntë persona u mbytën në bregdetin francez të mërkurën

Foto: Nigel Glynn
 

Në bregdetin francez në Mesdhe janë mbytur së paku nëntë persona, pasi ishin futur në det për not ndonëse valët ishin mjaft të mëdha, raporton televizioni francez “BFMTV”.

Mbytjet në ujë erdhën në vende të ndryshme përgjatë bregdetit mes Perpignanit dhe Marseilles.