Botë

Plani për “varrosjen” e Bidenit më 6 janar

Libri “Peril” i gazetarëve Bob Woodward dhe Robert Costa shpalos detaje për prapaskenat e refuzimit të presidentit Donald Trump për të pranuar humbjen e zgjedhjeve dhe se si personat përreth tij dështuan të ndalnin zhgënjimin e tij të madh.

 

Libri “Peril” i gazetarëve Bob Woodward dhe Robert Costa shpalos detaje për prapaskenat e refuzimit të presidentit Donald Trump për të pranuar humbjen e zgjedhjeve dhe se si personat përreth tij dështuan të ndalnin zhgënjimin e tij të madh.

Më 4 nëntor, një ditë pas zgjedhjeve, Trumpi privatisht dukej se ishte gati të pranonte humbjen, duke e pyetur këshilltaren Kellyanne Conway: “Si dreqin humbëm votat ndaj Joe Bidenit?”. Mirëpo pas disa thirrjeve telefonike me më të besueshmit e tij, përfshirë avokatin Rudy Giuliani, Trumpi përqafoi teoritë e rrejshme dhe konspirative për manipulim të zgjedhjeve.