Botë

Astronautët kinezë kthehen në Tokë pas 90 ditësh

Foto: AP
 

Tre astronautët kinezë u kthyen në tokë të premten pas një qëndrimi 90-ditor në stacionin hapësinor, misioni më i gjatë i Kinës deri më tani.

Nie Haisheng, Liu Boming dhe Tang Hongbo u ulën me anijen kozmike Shenzhou-12.