Botë

Navalny akuzon Kremlinin për vjedhje të zgjedhjeve

 

Udhëheqësi i burgosur i opozitës në Rusi, Aleksei Navalny, tha se Kremlini ka përdorur “frikësimin dhe shtypjen” për të vjedhur zgjedhjet parlamentare në Rusi.

Rezultatet e zgjedhjeve nxorën fituese partinë në pushtet, Rusia e Bashkuar.