Botë

Presidenti kroat zemëron Bosnjën me fjalimin në OKB

Foto: AP
 

Presidenti i Kroacisë, Zoran Milanoviq, ka shkaktuar zemërim në Bosnjë-Hercegovinë, pas fjalimit që ka mbajtur sot në Asamblenë e përgjithshme të OKB-së.

Milanoviqi në OKB ka thënë se ai është përfaqësues i të gjithë kroatëve kudo që jetojnë dhe ka pyetur kryesuesin e Presidencës së Bosnjës, Zheljko Komshiq, po ashtu kroat, se pse i është dashur të marrë pjesë në asamble.