Botë

“E pavaksinuar, e pafrikësuar”, vdes nga koronavirusi 40-vjeçarja në Kaliforni

 

Një grua e zëshme kundër maskës dhe kundër vaksinës anti-COVID në Kaliforni ka vdekur nga COVID-19.

Kristen Lowery, 40-vjeçare, ishte nënë e katër fëmijëve. Në postimet e saj në Facebook, ajo e shpalli veten një "mendimtare të lirë" e cila ishte “kundër maskës, e pavaksinuar, e pafrikësuar". Në një fotografi në këtë rrjet social, ajo mbante një shenjë proteste që lexonte "Jepini zë të lënduarve nga vaksina".