Botë

Maqedonia nis të hënën dhënien e dozës së tretë të vaksinës anti-COVID

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Maqedonia do të nisë të hënën zbatimin e dozës së tretë të vaksinës kundër koronavirusit.

Rekomandimi sipas Ministrisë së Shëndetësisë është specifikuar që dozën e tretë ta marrin personat mbi 60 vjeç, personeli shëndetësor dhe qytetarët që kanë imunitet të dobët.